Tovenaars nep baard en nep snor

Tovenaars nep baard en nep snor

Grijze Tovenaars nep baard en nep snor ook wel WIZARD SIK MET SNOR  genoemd bestel je nu bij PartyCorner. Deze nep baard en nep snor is een gemêleerde Tovenaars... Lees meer

50643773
Neem contact op voor de levertijd
€5,43 € 3,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Grijze Tovenaars nep baard en nep snor ook wel WIZARD SIK MET SNOR  genoemd bestel je nu bij PartyCorner. Deze nep baard en nep snor is een gemêleerde Tovenaars nep baard en nep snor die vervaardigd is van synthetisch materiaal dat een zeer realistisch en niet van echt is te onderscheiden beeld geeft. WIZARD baard set grijs bestaat uit 2 delen een nep snor en een losse sik geheel in een tovenaars stijl. Het haar heeft een zelf klevende standaard plakrand en is van getest 100% synthetisch haar gemaakt.Wil jij eens naar je voorbeeld kijken een echte tovenaar worden, maak dan kennis met de top 5 van goochelaars.

Productspecificaties: Tovenaars nep baard en nep snor

  • Bestaat uit: nep baard en nep snor
  • Materiaal: 100% polyester
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: gemêleerd zwart/grijs
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

WIZARD SIK MET SNOR als grijze Tovenaars nep baard en nep snor

Deze tovenaars nep snor en nep baard is voor zien van een plakstrip die gemakkelijk is aan te brengen op het gezicht
Wilt u de grijze Tovenaars nep baard en nep snor extra bevestigen zodat deze vermomming niet van je gezicht valt tijdens het goochelen dan kan dit door middel van dubbelzijdig tape aan de achterzijde van de baard en snor te bevestigen en dit op je gezicht te plakken. Vindt je dit geen prettige manier om te verwijderen, wij verkopen ook Mastix om Tovenaars nep baard en nep snor te bevestigen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.