Tovenaar kostuum

Tovenaar kostuum

Merlijn, de tovenaar die mensen in gedaantes kan veranderen zoals een vis, eekhoorn of een vogel. Bevrijd de wereld door de hulp van de kracht dat het Tovenaar ... Lees meer

16789688
€54,95 € 49,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Merlijn, de tovenaar die mensen in gedaantes kan veranderen zoals een vis, eekhoorn of een vogel. Bevrijd de wereld door de hulp van de kracht dat het Tovenaar kostuum met zich meedraagt en ga ervoor. Merlijn zijn magie is gebaseerd op kennis aangezien hij als 1 van de wijze gezien word. Kies jij voor zwarte magie of witte magie? 

Draag dit Tovenaar kostuum tijdens een themafeest, verkleedfeest of carnaval. Het kostuum bestaat uit een pruik met een fopneus en een baard.

Productspecificatie Tovenaar kostuum:

  • Kleur: grijs
  • Maat: L 52-54
  • Materiaal: polyester
  • Bestaat uit: pruik, neus en baard

Tovenaar kostuum bestellen

PartyCorner bied diverse feestartikelen aan waaronder kostuums en pakken. Tovenaar kostuum bestellen kan bij PartyCorner of neem een bezoekje aan onze winkel in Zaandam.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.