Veren boa oranje

Veren boa oranje

Veren boa oranje is uiteraard leverbaar in de kleur oranje, maar ook hebben wij nog veel meer boa´s in de leukste kleuren! Natuurlijk is deze boa ook bij versch... Lees meer

1429399
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Veren boa oranje is uiteraard leverbaar in de kleur oranje, maar ook hebben wij nog veel meer boa´s in de leukste kleuren! Natuurlijk is deze boa ook bij verschillende thema's te gebruiken bijvoorbeeld voor Koningsdag. De veren boa oranje heeft een normale lengte voor een boa en kan voor jong en oud gebruikt worden.

 

 

Oranje is de nationale kleur van Nederland, laat zien met deze veren boa oranje dat je ons land support en lang leven Oranje!

Productspecificaties veren boa oranje

  • Kleur: oranje
  • Lengte: ca. 1,80m
  • Gewicht: ca. 50 gram

Veren boa oranje dragen

Je kunt de Veren boa oranje op verschillende manieren dragen, je kan het om je hals dragen zoals een sjaal of om je buik knopen. Ook heb je een leuke toevoeging voor je Koningsdag outfit die je in je kast kan laten liggen en volgend jaar opnieuw kan dragen.

De vogel veren die gebruikt zijn voor deze veren boa oranje zijn uitsluitend door rui verkregen


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.