Bobline Pruik Honing Blond

Bobline Pruik Honing Blond

Altijd al een Boblijn willen hebben maar het nooit laten durven knippen? Probeer het dan eerst uit met Deze Bobline Pruik Honing Blond. De pruik is elastisch en... Lees meer

6031876
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€9,80 € 6,38 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Altijd al een Boblijn willen hebben maar het nooit laten durven knippen? Probeer het dan eerst uit met Deze Bobline Pruik Honing Blond. De pruik is elastisch en past om ieder hoofd. De Bobline Pruik Honing Blond is een pruik tot op de schouders met een mooie rechte pony.

Deze Bobline Pruik Honing Blond is ook verkrijgbaar in nog andere kleuren. Het materiaal waar uit de pruik bestaat is synthetisch. De pruik is geschikt om een keer één ander kapsel uit te proberen maar ook voor thema feesten met deze pruik maakt u uw outfit compleet.

 Productspecificatie: Bobline Pruik Honing Blond

  • Kleur: blond
  • Soort: pruik
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: bobline
  • Thema: disco, films en sterren
  • Gewicht: 50 gram

 Bobline pruiken zoals de Bobline Pruik Honing Blond of andere kleuren

 Een bob (ook wel bobline of boblijn genoemd) is een kapsel dat in de jaren twintig van de 20e eeuw populair werd als een vrouwenhaardracht, en sinds de jaren zeventig ook bekendstaat als mannenkapsel. Bij dit kapsel is al het haar op een lengte geknipt, meestal op de kaaklijn. Vaak wordt het gecompleteerd door een recht geknipte pony.
Bestel deze Bobline Pruik Honing Blond online of kom deze passen in de winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.