Toppers Pretty pink Princess outfit

Toppers Pretty pink Princess outfit

Draag deze Pretty pink Princess outfit naar De Toppers in concert op 25 0f 26 mei in de Arena bij het grootste meezingvestijn in Nederland of Carnaval, thema fe... Lees meer

59686604
€69,95 € 59,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draag deze Pretty pink Princess outfit naar De Toppers in concert op 25 0f 26 mei in de Arena bij het grootste meezingvestijn in Nederland of Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Het Dreaming Princess ​​kostuum bestaat uit het jurkje en tiara en is exclusief schoenen en leggings. De outfit is beschikbaar in de maten S M en L, Combineer de Dreaming Princess outfit ook me leuke accessoires voor een unieke look op jouw feest.​

Productspecificaties: Pretty pink Princess outfit

  • Kleur: Roze (Zie afbeelding)
  • Maten: S - M en L
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bevat: Jurk en tiara
  • ​Exclusief: Schoenen en leggings

Pretty pink Princess outfit online kopen.

Op zoek naar goedkope Toppers kleding voor de Toppers concerten van 2018? zoals het Pretty pink Princess outfit online kopen. PartyCorner nl heeft al jaren de meest exclusiefst collectie aan Toppers kleding voor dames en heren. De goedkope toppers kleding waarvan diversen modellen exclusief worden gemaakt.

Dit Toppers 2018 met het thema Circus edition met een dresscode pretty in pink. De circus kostuums, clowns, circusdirecteur, jongleur, trapezium artiesten kostuums zijn in aantallen beschikbaar mega winkel in Zaandam of online in PartyCorner.

 

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals dit Pretty pink Princess combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel dit leuke Pretty pink Princess outfit online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde​​.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.