Flamingo kostuum carnaval

Flamingo kostuum carnaval

Laat het feest beest in jezelf los met deze Flamingo kostuum en trek alle aandacht op het dieren thema feest, Carnaval of andere verkleed gelegenheid. Met deze ... Lees meer

61924379
Neem contact op voor de levertijd
€44,50 € 39,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Laat het feest beest in jezelf los met deze Flamingo kostuum en trek alle aandacht op het dieren thema feest, Carnaval of andere verkleed gelegenheid. Met deze roze  Flamingo vogel kostuum zal je do show stelen, het lijkt namelijk net alsof jij de vogel bent. Deze Carry me Flamingo vogel kostuum is in een standaard maat beschikbaar dat bij de meeste mensen past en is gemaakt van 100% polyester.

Flamingo kostuum

Productspecificatie:

  • ​Kleur: verschillende (zie afbeelding)
  • Maat: One size
  • Bevat: Vogel kostuum
  • Exclusief: T-shirt
  • Materiaal: 100% Polyester

Flaminco kostuum dames

Deze flaminco kostuum dames draag ook jij zonder problemen ook op 1 been het gewicht is te verwaarlozen en is tevens gemakkelijk uit en aan te trekken.Draag hierbij een roze pruik als accessoires en maak jouw unieke vogel kostuum compleet.

Roze Flamingo kostuum carnaval

​Bij Partycorner vind je leuke carnavals Kleding en accessoires zoals deze roze Flamingo kostuum carnaval dat gedragen kan worden voor bijvoorbeeld Carnavals optocht. Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke flamingo outfit samen stellen. Bestel de roze Flamingo kostuum online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.