Toppers mini hoedje op diadeem

Toppers mini hoedje op diadeem

Een diadeem is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook het Toppers mini hoedje op diadeem die roze is en een onschuldig tintje geeft. Ons Toppers mini hoedje... Lees meer

59696435
€14,95 € 11,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een diadeem is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook het Toppers mini hoedje op diadeem die roze is en een onschuldig tintje geeft. Ons Toppers mini hoedje op diadeem​ is opvallend en erg leuk om een outfit compleet te maken.

Het Toppers Mini hoedje op diadeem​ is geschikt voor toppers thema feesten, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes of uitjes. Het is voor alles te gebruiken en altijd leuk om te combineren.

Productspecificatie: Toppers mini hoedje op diadeem

  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: roze
  • Details: diadeem met hoedje
  • Geschikt voor: Toppers 2018 Pretty in pink

Toppers mini hoedje op diadeem online kopen.

Toppers Mini hoedje op diadeem kopen als accessoire die iets extra's geeft aan jouw toppers outfit voor een onschuldige look. Bij PartyCorner zijn allerlei accessoires verkrijgbaar om te combineren met de toppers diadeem en jouw outfit, zoals een toppers krans of leuk toppers rokje. Maak jouw Toppers outfit compleet online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.