Toppers Eenhoorn Kostuum voor Volwassenen

Toppers Eenhoorn Kostuum voor Volwassenen

op zoek bent naar een geweldige Toppers Eenhoorn Kostuum, zoek dan niet verder. Onze opblaasbare kostuums zien er fantastisch uit en krijgen een lach waar je oo... Lees meer

59749814
€49,95 € 45,00 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

op zoek bent naar een geweldige Toppers Eenhoorn Kostuum, zoek dan niet verder. Onze opblaasbare kostuums zien er fantastisch uit en krijgen een lach waar je ook gaat! Perfect voor de toppers 2018 deze opblaasbare Toppers kostuum zullen ze jouw nooit meer vergeten,

Toppers Eenhoorn Kostuum voor Volwassenen

Toppers Eenhoorn Kostuum voor Volwassenen blaas zich door de batterijen continu op tot wel zeven uur kan opgeblazen houden. zal er overvloed van tijd voor pret en stoeien zijn. Vergeet bladgeesten en komische pruiken, als je de show echt wilt stelen tijdens een meezing Toppers 2018 feest, dan is dit kostuum de juiste keuze. Stap gewoon in het kostuum, bevestig de batterij en zet de ventilator aan. Eenmaal aangezet blaast het kostuum in een paar seconden op.


- One size fits all (volwassenen)
- Vereist 4 x AA-batterijen (niet inbegrepen) die urenlang meegaan
- Blaast kostuum op in seconden

Met dit Eenhoorn Kostuum word jij het aandacht punt op het feest! heb je een thema feest, Halloween, Carnaval, Toppers 2018 Pretty in Pink circus edition of andere verkleed gelegenheid? Dan is dit Eenhoorn Kostuum helemaal perfect voor jou, dit kostuum is beschikbaar in een standaard maat die bij de meeste mensen past. En is gemaakt van 100% polyester, combineer dit Eenhoorn Kostuum ook met andere leuke kleding en accessoires en maak jouw unieke Toppers kostuum.

Productspecificaties Eenhoorn Kostuum

  • ​Kleur: Meerdere kleuren (zie afbeelding)
  • Maat: one size
  • Materiaal: 100% Polyester

Toppers 2018 Eenhoorn Kostuum Kopen

​Bij Partycorner vind je leuke Kleding en accessoires zoals deze Eenhoorn Kostuum voor Toppers 2018, maar wij hebben ook een groot assortiment aan leuke kleding en outfits van andere thema's. denk hierbij bijvoorbeeld aan Carnaval, Halloween, Sinterklaas en Kerst. Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke outfit samenstellen. Bestel het Eenhoorn Kostuum online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.