Toppers 2018 kroon met verlichting

Toppers 2018 kroon met verlichting

Met deze Toppers 2018 kroon met verlichting zal je outfit helemaal compleet worden, heb je een thema feest, Halloween, Carnaval, Toppers 2018 Pretty in Pink cir... Lees meer

59694296
€6,50 € 4,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze Toppers 2018 kroon met verlichting zal je outfit helemaal compleet worden, heb je een thema feest, Halloween, Carnaval, Toppers 2018 Pretty in Pink circus edition of andere verkleed gelegenheid? En heb je een leuke tiara of diadeem nodig? Dan is deze Toppers 2018 kroon met verlichting met roze kunst juwelen gemaakt van kunststof helemaal perfect voor jouw outfit en trekt bovendien ook de aandacht. Combineer deze Toppers 2018 kroon met verlichting ook met andere kleding en accessoires en maak jouw unieke Toppers kostuum.

Productspecificaties Toppers 2018 kroon met verlichting:

  • ​Kleur: Zilver kleurig met verlichting
  • Maat: One size fits most
  • Materiaal: kunststof

Toppers 2018 kroon met verlichting Kopen

​Bij Partycorner vind je leuke hoofd accessoires zoals dit Toppers 2018 kroon met verlichting maar ook andere leuke diademen en tiaras van verschillende thema's, wij hebben ook een groot assortiment aan leuke kleding en outfits. Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke outfit samenstellen. Bestel het Toppers 2018 kroon met verlichting online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.