Toppers 2018 corset kopen

Toppers 2018 corset kopen

Toppers 2018 corset kopen doe je vanzelfsprekend op het vertrouwde adres. Wij hebben weer een uitgebreide leuke originele collectie voor je samengesteld. Daarbi... Lees meer

59750789
€34,50 € 29,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Toppers 2018 corset kopen doe je vanzelfsprekend op het vertrouwde adres. Wij hebben weer een uitgebreide leuke originele collectie voor je samengesteld. Daarbij zijn wij het thema circus, in de kleuren pink en blauw, niet uit het oog verloren. Dit kleurrijke Toppers 2018 corset heeft absoluut een circusachtige uitstraling door de originele print. Het corset is voorzien van zwarte schouderbandjes. In het midden van de buste, in de kleur pink, zit een mooie paarse strik. Langs het blauwe lijfje zijn de baleinen geaccentueerd met zwart satijn band. In het midden zijn 2 paarse knopen bevestigd, een absolute Topper in ons assortiment. Dit korset is leuk te combineren met een pink legging of een bijpassende petticoat. In onze winkel en online hebben wij een uitgebreid assortiment voor je samengesteld.

Produktspecificaties: Toppers 2018 corset

  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: zie afbeelding
  • Voorzien van: zwarte schouderbandjes, een paarse strik en 2 paarse knopen
  • Maat: S/M en M/L
  • Handwas
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar

Toppers 2018 corset online kopen.

Toppers 2018 corset online kopen doe je vanzelfsprekend op het vertrouwde adres bij PartyCorner.nl Dit Toppers 2018 corset is geweldig te combineren met een pink legging en daarbij een bijpassende petticoat. PartyCorner heeft ook voor Toppers 2018 weer een geweldige collectie voor je samengesteld. Denk aan een mooie hoed of een pruik en schoenen of laarzen, beenwarmers, handschoenen. Kortom je raakt niet uitgekeken. Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel in Zaandam om onze collectie te bewonderen en dit Toppers 2018 corset te passen uiteraard. De koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.