Tiroler hoedje dames

Tiroler hoedje dames

Dit leuke Tiroler hoedje dames is speciaal ingekocht voor de dames zodat ook hun de keuze hebben om een vrouwelijke toevoeging te geven aan hun kostuum. Wat dit... Lees meer

67699409
Neem contact op voor de levertijd
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit leuke Tiroler hoedje dames is speciaal ingekocht voor de dames zodat ook hun de keuze hebben om een vrouwelijke toevoeging te geven aan hun kostuum. Wat dit hoedje zo vrouwelijk maakt zijn de kleuren, de kleuren combinatie van grijs en roze zijn perfect voor een dames hoedje.

Dit Tiroler hoedje dames is alleen bestelbaar in de maat one size en is ook geschikt voor de wat jongeren dames.

Product informatie: Tiroler hoedje dames

  • Materiaal: wolvilt
  • Kleur: grijs
  • Applicaties: roze veer en Beierse koord
  • Maat: one size fits most

Oktoberfest met Tiroler hoedje dames

Het Tiroler hoed dames is perfect voor het Oktoberfest, een jaarlijks festival in München. Dit uiterst beroemde festival begint midden september en eindigt op de eerste zondag in oktober.Het wordt beschouwd als een van de grootste festivals ter wereld en wordt jaarlijks bezocht door meer dan zes miljoen mensen. Het bier festival bestaat uit een kermis en grote tenten, wat Vooral gevierd word met veel bier en muziek. 

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.