Tiroler Dirndl Jurk Lina

Tiroler Dirndl Jurk Lina

Met deze Tiroler Dirndl Jurk Lina voeg je een leuke Tirol sfeer toe aan je Oktoberfest of ander bier feest, je zal geheid opvallen in deze typische di... Lees meer

56292380
€29,95 € 22,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze Tiroler Dirndl Jurk Lina voeg je een leuke Tirol sfeer toe aan je Oktoberfest of ander bier feest, je zal geheid opvallen in deze typische dirndl jurk, het is gebaseerd op de originele stijl van de dirndl jurk maar met een modern tintje. Breng bier rond naar je vrienden of ga los op de meest bekende en foute schlager hits.
De Tiroler Dirndl Jurk Lina zal je Oktoberfest helemaal authentiek maken en is te bestellen in verschillende maten.

Productinformatie: Tiroler Dirndl Jurk Lina

  • Materiaal: 100% polyester
  • Maat: 36, 38, 40, 42, 44 (Let op ze vallen klein, neem voor de zekerheid 1 maat groter)
  • Kleur: Wit/Roze met zwart (Zie afbeelding)
  • Witte rand aan rok gestickerd 
  • Exclusief: Onderjurk, halsband

Naar het Oktoberfest in je Tiroler Dirndl Jurk Lina

Bij Partycorner hebben wij Oktoberfest kleding van uitstekende kwaliteit, onze kleding is online the bestellen. Maar is ook te vinden in onze feestwinkel in het centrum van Zaandam waar je deze jurk maar ook onze vele accessoires kan komen bekijken. 
Je zal uitblinken met dit mooi afgewerkte Tiroler Dirndl Jurk Lina op het Oktoberfest, Carnaval of andere verkleed feesten.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.