Jumpsuit Tijger kostuum

Jumpsuit Tijger kostuum

Deze geweldige tijger soort is niet uitgestorven! Deze hoogwaardige sabeltand tijger kostuum bewijst dat de stenen tijdperk kat soort nog in leven is! Dames Tij... Lees meer

621356
€27,50 € 22,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze geweldige tijger soort is niet uitgestorven! Deze hoogwaardige sabeltand tijger kostuum bewijst dat de stenen tijdperk kat soort nog in leven is!

Dames Tijger kostuum bestaat uit:
  • Tiara
  • Jumpsuit met kraag
  • Riem
  • Mauwen

De mooie uitstraling van dit kostuum geven een indrukwekkende look! Dit gestreepte tijger pak is compleet van top tot teen. Naast alle geweldige details van dit tijgerkostuum is het ook nog eens een sext verkleed kostuum.

Tijger kostuum dames

Deze tijgerkostuum is gemaakt van comfortabele stof. De tijger kostuum heeft een combinatie van adembenemende schoonheid met dierlijke wreedheid. De prachtige kwalitatieve en vooral sexy jumpsuit is een bijzonder voorbeeld van een prehistorische kat.

Twijfel niet langer en bestel deze prachtige tijger jumpsuit oftewel tijger kostuum direct!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.