Tiara sombrero

Tiara sombrero

Ga jij naar een Mexicaans feestje of wil jij naar een feest gaan met een Mexicaans tintje in jouw outfit? Dan is de Tiara sombrero een geschikte accessoire voor... Lees meer

22038912
€6,75 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij naar een Mexicaans feestje of wil jij naar een feest gaan met een Mexicaans tintje in jouw outfit? Dan is de Tiara sombrero een geschikte accessoire voor jou. De Tiara sombrero is een gemakkelijke accessoire die je alleen op hoeft te doen en dit zal ook leuk staan in het haar omdat het er net iets anders uitziet. Met de Tiara sombrero hou je het simpel en elegant maar zit er toch een Mexicaans tintje in jouw party look.

Productspecificatie Tiara sombrero
  • Materiaal: diadeem van kunststof en polyester sombrero
  • Kleur: zwart
  • Soort: diadeem met sombrero
  • Thema: Mexicaans, carnaval, beroepen, films en sterren

Tiara sombrero kopen

Wil jij jouw outfit compleet maken voor een Mexicaans themafeest? Dan kun je de Tiara sombrero kopen bij PartyCorner die jij kunt combineren met jouw outfit om helemaal klaar te zijn voor het feest.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.