Tiara Sneeuwvlokken

Tiara Sneeuwvlokken

Sneeuwvlokken tiara kopen en dan gebruiken voor CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR.een opvallende haar accessoire voor de Toppers hun 12,5 jarig jubileum. Aan de tiara... Lees meer

1737864
€7,75 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Sneeuwvlokken tiara kopen en dan gebruiken voor CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR.een opvallende haar accessoire voor de Toppers hun 12,5 jarig jubileum. Aan de tiara zitten 2 sneeuwvlokken die omhoog staan als kerst decoratie wat jouw Toppers outfit compleet maakt. Sneeuwvlokken tiara kopen als haar accessoires voor het meezing festijn van René Froger, GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM.

Sneeuwvlokken tiara kopen

Wij hebben verschillende soorten diademen tiara's en haarclips voor volwassenen. Onze Christmas Sneeuwvlokken tiara is een ideale accessoire voor je toppers kleding. Een verborgen haarkammen houden de Sneeuwvlokken tiara op zijn plaats tijdens de reis in een naar cabriolet naar ahoy. Deze kerst haardecoratie is voor volwassenen en kinderen draagbaar

Tiara online kopen

Deze Tiara Sneeuwvlokken kunt u online kopen via onze webshop Partycorner.nl. Met een snelle levering sturen wij deze Tiara Sneeuwvlokken naar u thuis, Partycorner.nl heeft een groot assortiment feestartikelen. haar accessoires of aanverwante producten voor Tiara Sneeuwvlokken kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.