Tiara schoorsteen Kerstman

Tiara schoorsteen Kerstman

Voor de kerstdagen op zoek naar een accessoire om jouw outfit op te leuken? Tiara schoorsteen Kerstman is dan geschikt voor jou. Op de Tiara schoorsteen Kerstma... Lees meer

22066614
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voor de kerstdagen op zoek naar een accessoire om jouw outfit op te leuken? Tiara schoorsteen Kerstman is dan geschikt voor jou. Op de Tiara schoorsteen Kerstman zie je een kerstman die in een schoorsteen verstopt is, met alleen zijn benen zichtbaar buiten de schoorsteen. Tiara schoorsteen Kerstman is een gemakkelijke accessoire waarmee jij in de kerstsfeer kunt komen.

Productspecificatie Tiara schoorsteen Kerstman
  • Materiaal: polyester
  • Kleur: rood
  • Thema: kerst

Tiara schoorsteen Kerstman kopen

Vier jij kerst altijd gezellig met familie en vrienden? En doen jullie ook aan mooie outfits of ga jij tijdens de feestdagen naar een feest en wil jij hiervoor een leuke kerst accessoire? Ga dan de Tiara schoorsteen Kerstman kopen bij PartyCorner die jij op kunt doen bij elke outfit die je uitkiest.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.