Oranje veren Tiara Rio oranje

Oranje veren Tiara Rio oranje

Wil jij een Tiara Rio oranje kopen! Je dames Koningsdag outfit is natuurlijk niet compleet zonder deze coole Tiara Rio oranje. Laat de muziek maar horen en dans... Lees meer

6449851
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij een Tiara Rio oranje kopen! Je dames Koningsdag outfit is natuurlijk niet compleet zonder deze coole Tiara Rio oranje. Laat de muziek maar horen en dans de samba maak je oranje outfit. De Braziliaans carnaval hoofdtooi voor dames in onze trotse kleur oranjenis gemaakt met spadonis veren.

Deze Tiara Rio oranje wat eigenlijk een diadeem is, kun je gemakkelijk op je hoofd zetten en met deze oranje tiara maak je je Koningsdag outfit compleet.

Productspecificatie: Tiara Rio oranje

  • Veren:spadonis veren
  • Kleur: oranje
  • Materiaal: polyester en kunststof

Tiara Rio oranje als Haaraccessoires voor Koningsdag

Voor Koningsdag vind je hier bij PartyCorner genoeg, zoals de Tiara Rio oranje met veren en pailletten. Deze oranje tiara geeft de dames een elegante maar toch ook feestelijke look.

Tiara Rio oranje

Wij staan bekend om onze unieke artikelen. Waaronder ook onze oranje assortiment die wij geheel vernieuwd hebben. De veren tiara oranje is een super leuke en compacte accessoire voor de dames die er toch bij willen horen tijdens een voetbal wedstrijd of braziliaans dans feest van samba, veren, en mooie dames.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.