Haaraccessoires Bloemen Tiara Palmera

Haaraccessoires Bloemen Tiara Palmera

Haaraccessoires bloemen Tiara Palmera kopen als accessoire voor in het haar die iets extra's geeft aan jouw hawaii outfit  Bij PartyCorner zijn allerlei leuke e... Lees meer

20740040
Neem contact op voor de levertijd
€6,98 € 4,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Haaraccessoires bloemen Tiara Palmera kopen als accessoire voor in het haar die iets extra's geeft aan jouw hawaii outfit  Bij PartyCorner zijn allerlei leuke en verrassende Haar accessoires verkrijgbaar om te combineren met de hawaii rokje of ander beach outfit, laat je hoofd meenemen naar jouw tropisch eiland met palmbomen.

Bloemen Tiara Palmera kopen! en laat zien dat jij al met jouw hoofd op een tropisch eiland zit.

De bloemen tiara Palmera is een kleurrijke diadeem met bloemen en 2 palmboompjes erop. Dit maakt de Tiara Palmera een vrolijke en geschikte accessoire voor een Hawaii thema feest. De haaraccessoires bloemen Tiara Palmera is een confortable Haaraccessoire die ook nog eens  gemakkelijke in en uit je loshangende haar kan doen.

Productspecificatie Haaraccessoires bloemen Tiara palmere

  • Materiaal: kunststof
  • Kleuren: oranje,roze en geel
  • Details: diadeem met bloemetjes erop
  • 2 palmboompjes
  •  Geschikt voor: hawaii thema

Waar kan je goedkope Haaraccessoires bloemen Tiara Palmera kopen

Wil jij meer Hawaii accessoires of kleurrijke accessoires? Bij PartyCorner zijn allerlei accessoires verkrijgbaar in verschillende thema's, kleuren en soorten waar jij uit kunt kiezen

Koop deze haaraccessoires bloemen Tiara Palmera online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van Zaandam waar jij ook deze goedkope Haaraccessoires bloemen Tiara Palmera kopen kan.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.