Tiara Helena

Tiara Helena

Ga jij naar een feest en ben jij op zoek naar een leuke accessoire? Dan kun jij de Tiara Helena gebruiken om te combineren met jouw outfit. Tiara Helena is een ... Lees meer

22067144
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€5,25 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij naar een feest en ben jij op zoek naar een leuke accessoire? Dan kun jij de Tiara Helena gebruiken om te combineren met jouw outfit. Tiara Helena is een tiara met een klein hoedje erop waar ook weer een bloemetje en veertje als details op zitten. De Tiara Helena is een gemakkelijke accessoire die je alleen maar hoeft op te zetten en door de neutrale kleuren goed te combineren is met allerlei outfits voor verschillende gelegenheden.

Productiespecificatie Tiara Helena
  • Materiaal: polyester
  • Kleur: grijs
  • Thema: oktoberfest, carnaval, trouwfeest

Tiara Helena kopen

Wil jij een accessoire dat je vaker kunt gebruiken en gemakkelijk is in gebruik? Dan kun jij de Tiara Helena kopen bij PartyCorner om jouw party look af te maken.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.