Tiara Halo pink roze

Tiara Halo pink roze

Tiara Halo pink roze ook wel als een diadeem genoend is een haar decoratie met een halo eraan vast gemaakt. Tiara Halo pink roze kopen voor de perfecte look. Vo... Lees meer

64784729
€3,75 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Tiara Halo pink roze ook wel als een diadeem genoend is een haar decoratie met een halo eraan vast gemaakt. Tiara Halo pink roze kopen voor de perfecte look. Voor een leuk themafeest of Halloween of Kerst maakt Tiara Halo jouw outfit compleet. Je bent net een echte engel met de Tiara Halo pink roze.

Tiara Halo pink roze als een leuke Haaraccessoires en maakt jouw outfit compleet. 

Een Halo of ook wel een aureool, stralenkrans of nimbus genoemd is een ring van licht om het lichaam van goddelijk of heilige personen. Een aureool kan ook de straling of lichtkrans aanduiden. Als van iemand wordt gezegd dat hij een aureooltje draagt, bedoelt men dat het iemand is die nooit iets fouts doet, een heilig boontje.

Productspecificaties Tiara Halo pink roze

  • Kleur: roze
  • Bestaat uit: een diadeem met een halo eraan vast
  • Maat: 1 maat

Met een Tiara Halo pink roze een Engelen look creëren

Wil jij meer accessoires voor jouw outfit? PartyCorner heeft diverse accessoires ter beschikking voor Halloween of andere thema feesten en vrijgezellen artikelen zoals Engelenvleugels Promo om een echte engelen look te creëren.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.