Tiara Duivelskroon

Tiara Duivelskroon

Er zijn zoveel verschillende duivelshoorntjes, duivel hoorntjes met licht, duivel hoorns, een standaard duivel diadeem, zelfs een Tiara Duivelskroon hieruit kan... Lees meer

7185591
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€5,43 € 3,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Er zijn zoveel verschillende duivelshoorntjes, duivel hoorntjes met licht, duivel hoorns, een standaard duivel diadeem, zelfs een Tiara Duivelskroon hieruit kan je zelf bepalen welke Halloween duivel je wilt zijn.

Bij elke duivel heb je natuurlijk wel een bijpassende duivel diadeem. Wat je ook zoekt, of wat voor demon je ook bent, in onze duivels collectie zijn er altijd wel duivel hoorns die bij jouw passen.

productspecificaties:

  • One size fits all
  • Horentje van glitter materiaal
  • Verkrijgbaar in de kleur Rood
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd 14 jaar of ouder

Maak jou duivel outfit compleet met deze Tiara Duivelskroon. De duivelshoorns is een tiara met duivelskroon in het rood met rode veertjes en prachtige rode glimmende steentjes.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.