Tiara Batty

Tiara Batty

Op elke schouder staat er een duiveltje en een engel. Maar in plaats van een duiveltje op je schouder zit het duiveltje precies op je hoofd door de Tiara Batty.... Lees meer

19267248
€5,50 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op elke schouder staat er een duiveltje en een engel. Maar in plaats van een duiveltje op je schouder zit het duiveltje precies op je hoofd door de Tiara Batty. De Tiara Batty laat zien dat je geen duivels hoorn nodig het om een echte duivel te zijn.

productspecificaties: Tiara Batty

  • One size fits all
  • materiaal: kunststof
  • Verkrijgbaar in de kleur Rood
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd 14 jaar of ouder

Griezel tiara kopen

PartyCorner heeft zoveel verschillende tiara's waaruit je kan kiezen om jou Halloween, carnaval en al jou themafeesten kostuums compleet te maken. Je bent geen echte duivel zonder een tiara batty. De diadeem die altijd past en waarbij je niet hoef te twijfel dat je een echte duivel ben. Wat je ook zoekt PartyCorner heeft altijd de bijpassende tiara. Het is mogelijk om de tiara batty online te bestellen of offline op te halen.

 

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.