Terug

1001 nacht - 1001 night

In het thema 1001 nacht kleding, hebben wij voor jouw ook duizend en één nacht. Onze 1001 nacht kleding collectie bestaat uit de dames, heren en kinder assortiment.

Filters

1001 nacht - 1001 night

Verkleed kleding in het sprookjes thema van 1001 nacht, in de exotische Oosterse kleding waarin de Arabische sprookjesfiguren zoals Sinbad, Aladdin en zijn wonderlamp de bekendstezijn. Met de spreuken als sesam open u en Alibaba en zijn 40 rovers zijn voorop de bekendste waarin vele feesten worden georganiseerd.

Maar wat daaronder zeker niet vergeten mag worden, is de Griekse en Romeinse mythologie van het roem rijke tijdperk van Cleopatra en de Farao's uit het oude Egypte waarvan wij deze kostuums onder hebben gebracht in dit thema van duizend en één nacht. Elk karakter kostuum is dan ook bij ons vertegenwoordigd.

1001 nacht kleding Dames

De 1001 nacht kleding heeft een omvang en fantasie rijke oorsprong van typische Arabische kleding met als de harem kleding met de pikante blote buiken en prachtige sluiers voor de dames.

1001 nacht Kleding Heren

Voor de heren die in het thema duizend en één nachtkleding zoeken is er volop keus. Een sultan kostuum of een traditionele sjeik gewaad, al onze Oosterse kostuums is in de magische wereld van het Midden-Oosten en de rijke Arabische kleding van een olie sjeik of een emir.

Oude Egypte

Toetanchamon en andere farao’s uit het oude Egypte? Al deze verkleedkleding en carnavalskleding van de bovengenoemde figuren zijn bij ons vertegenwoordigd.

Als jij eens een indruk wil krijgen in de totale categorie duizend en één nacht kom dan eens naar de 500 m² in Zaandam en kijk onder het genot van een gratis kopje koffie naar onze 1001 nacht kleding.

1001 nacht accessoires

Met vele zorg hebben wij een assortiment van 1001 nacht accessoires samen gesteld. Enkele daarvan hebben wij exclusief laten maken zoals de bekende Toppers collectie van duizend en één nacht waarvan enkel artikelen standaard zijn opgenomen in de collectie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »