Super Hero

Super Hero

Super Hero kostuum is een jumpsuit met een six pack afbeelding. Hierdoor hoef je niet eerst uren lang te trainen in de sportschool om het bereikte resultaat te ... Lees meer

15869730
€29,95 € 25,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Super Hero kostuum is een jumpsuit met een six pack afbeelding. Hierdoor hoef je niet eerst uren lang te trainen in de sportschool om het bereikte resultaat te behalen. Super Hero kostuum bestaat uit: jumpsuit met cape, riem, masker en de beenkappen voor over je schoenen maken het Super Hero compleet.

Productspecificatie Super Hero:
  • Kleur: blauw
  • Maat: one size
  • Materiaal: polyester

Super Hero kostuum

Super Hero kostuum is de meest verkochte heren kostuum bij PartyCorner. Gezien de prijs en kwaliteit, is dit Super Hero heren kostuum een best-seller binnen PartyCorner en haar heren collectie. Kom gerust langs in onze winkel om zelf jouw eigen outfit samen te stellen. Of doorloop onze geweldige webshop.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.