Sumo worstelaar pak

Sumo worstelaar pak

De Sumo worstelaar pak is ideaal voor vrijgezellen feestjes, carnaval en nog veel meer verkleed partijen. Bekijk de aanbieding en bestel het Sumo worstelaar pak... Lees meer

15829354
€34,50 € 29,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Sumo worstelaar pak is ideaal voor vrijgezellen feestjes, carnaval en nog veel meer verkleed partijen. Bekijk de aanbieding en bestel het Sumo worstelaar pak nu bij PartyCprner Met dit Sumo Kostuum voor volwassenen ben je klaar om de concurrentie van de meest heilige Japanse sport te overwinnen. Ga in dit Sumo Kostuum van de Japanse krachtpatser naar het carnaval, Halloween of themafeesten en versier in dit sumo kostuum een prachtige gheisas.

Productspecificatie Sumo Kostuum:

  • Kleur: huidskleur
  • Maat: one size
  • Stevig materiaal
  • Pruik apart bestelbaar

Sumo worstelaar pak kopen

Deze sumo kostuum kopen? Dat doe je online bij Partycorner of offline in onze grote winkel in Zaandam. Bekijk ons grote collectie en stel zelf je feest outfit samen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.