Roze Amy Winehouse pruik

Roze Amy Winehouse pruik

Heb je een verkleedfeest, maar weet je nog niet hoe je verkleed gaat? Waarom niet als de celebrity Amy Winehouse met een schattige suikerspin roze haar variant?... Lees meer

5641303
€13,95 € 11,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heb je een verkleedfeest, maar weet je nog niet hoe je verkleed gaat? Waarom niet als de celebrity Amy Winehouse met een schattige suikerspin roze haar variant? Met de roze Amy Winehouse pruik verander je in een mum van tijd in een feestelijke celebrity en steel je de show op elke themafeest, verkleedfeest of carnaval. Onze roze Amy Winehouse pruik is niet zo maar roze. De pruik is vel suikerspin roze. 
 

  • Suikerspin roze 
  • Kort en lang model
  • Inclusief roze strik

Amy Winehouse pruik kopen?

 Roze Amy Winehouse pruik kopen? Deze prachtige en feestelijke Amy Winehouse pruik heeft de haardracht van Amy Winehouse in haar meest succesvolle jaren. De roze Amy Winehouse pruik is geschikt voor elke verkleedfeest of carnaval. Je valt gelijk op met deze feestelijke pruik en steelt gegarandeerd de show! De lange en korte roze Amy Winehouse pruik worden beide geleverd met een schattige roze strik!

Roze Amy Winehouse pruik.. Maak je outfit compleet!

 Verkleed als Amy Winehouse? Met alleen de roze Amy Winehouse pruik kom je er niet. Koop er riemen, schoenen en sieraden bij. Niet alleen kleding is van belang, om er als een echte Amy Winehouse eruit te zien heb je standaard schmink of professionele schmink nodig, en we mogen niet de valse wimpers vergeten! Partycorner zorgt ervoor dat je compleet verkleed als Amy Winehouse bent!

 

De mooiste roze pruiken voor elke feestelijke gelegenheid koop je online bij Partycorner.nl!De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.