Strohoed Betty

Strohoed Betty

Strohoed Betty is één maat en past op ieder hoofd. Deze unieke Strohoed Betty kan vrijwel door iedere dame gedragen worden. Strohoed Betty bied jouw de perfecte... Lees meer

621590
€6,75 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Strohoed Betty is één maat en past op ieder hoofd. Deze unieke Strohoed Betty kan vrijwel door iedere dame gedragen worden.

Strohoed Betty bied jouw de perfecte bescherming tegen de zon tijdens de warmste periode van het jaar. Geniet van deze prachtige strohoed die ook nog eens erg modieus is.

Strohoed betty kun je ook dragen voor een geslaagd Hawaii feest. Bij ons vind je de meest uitgebreide collectie aan hoeden in alle soorten, modellen en kleuren.

Strohoed Betty en de Strohoed Hawaii zijn een prachtig duo onder de strohoeden van Partycorner. Wij zijn een echte specialist wat betreft de leukste hoeden voor een geslaagd thema feest, Tropical party of Zomer feest.

Koop de Strohoed Betty bij ons voor de beste prijs en kwaliteit. Hebben wij je nog niet kunnen overtuigen van onze bijzondere hoeden collectie? Kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel in Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.