Strohoed Aruba 4 kleur assorti.

Strohoed Aruba 4 kleur assorti.

Strohoed Aruba is leverbaar in 4 prachtige kleuren, is één maat en past iedereen! Op zoek naar leuke hawaii kleding voor een feestje? Bij Partycorner tref je on... Lees meer

1922020
Neem contact op voor de levertijd
€6,98 € 4,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Strohoed Aruba is leverbaar in 4 prachtige kleuren, is één maat en past iedereen!

Op zoek naar leuke hawaii kleding voor een feestje? Bij Partycorner tref je ons hele assortiment met Hawaii rokken, Hawaii shirts en hawaii hoeden aan.

Voor een geslaagd Hawaii feest vind je bij ons een uitgebreide collectie Hawaii hoofddeksels aan, in verschillende soorten en matenzoals de Strohoed Aruba. Wees dus niet bang dat jouw Hawaii hoed er niet bij zit. We hebben alles op voorraad.

Een Hawaii hoed kun je al kopen voor een paar eurotjes, dus voor de centen hoef je het niet te laten liggen. Pronk in de felle kleuren met jouw Hawaii hoed!

Accessoires of aanverwante producten voor Strohoed Aruba kun je ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kun je online bestellen en offline ophalen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.