Nep middeleeuws wapen strijdvlegel met haak

Nep middeleeuws wapen strijdvlegel met haak

De Strijdvlegel met haak, ook wel in het verleden als goedendag genoemd is een ouderwets wrede wapen en kan als een soort variant worden beschouwd op de morgens... Lees meer

53509880
Neem contact op voor de levertijd
€9,10 € 5,91 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Strijdvlegel met haak, ook wel in het verleden als goedendag genoemd is een ouderwets wrede wapen en kan als een soort variant worden beschouwd op de morgenster. het ouden wapen bestond uit een houten schacht met op het uiteinde een ijzeren ketting met een metalen lijkende haak. Die nagemaakt is van kunststof om te gebruiken als decoratie tijdens halloween of jouw outfit nog leuker te maken.

Bij PartyCorner hebben wij nu de leukste Nep wapens. Zo gek je maar kunt bedenken bijvoorbeeld hammers, bijlen of knuppels. Maak gauw jouw outfit compleet en bestel soon Strijdvlegel met haak online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam waar je deze Strijdvlegel met haak kan combineren met een outfit.

Productspecificatie: Strijdvlegel met haak

  •      Materiaal: kunststof
  •      Maat: 60+ cm
  •      Kleur: zoals op foto
  •      Aanbevolen leeftijd: 9 jaar en ouder

Nep middeleeuws wapens strijdvlegel met haak

Nep middeleeuws wapen strijdvlegel met haak online kopen. Door gezamenlijk de knuppel in te kopen met internationale inkoop van bedrijven die aangesloten zijn bij De BSCI (Business Social Compliance Initiative) een vereniging van Europese fabrikanten. Deze fabrikanten willen voorkomen dat hun producten (of onderdelen daarvan) worden gemaakt onder slechte omstandigheden. Ze willen bijvoorbeeld voorkomen dat de nep Strijdvlegel met haak door kinderarbeid wordt gemaakt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.