Stewardess kostuum Laura

Stewardess kostuum Laura

Dit luxe Stewardess kostuum Laura leveren wij in de maten 36/38 en 40/42. Stewardessen kostuum Laura is een driedelige outfit bestaande uit een jurk en een bijp... Lees meer

2660307
€35,75 € 23,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit luxe Stewardess kostuum Laura leveren wij in de maten 36/38 en 40/42. Stewardessen kostuum Laura is een driedelige outfit bestaande uit een jurk en een bijpassend hoedje en een sjaaltje. Ga je binnenkort naar een feestje of verkleed partijtje in de lucht of op de grond? Met stewardess kostuum Laura loop jij daar als meest sexy hoofd stewardess en steel je alle mannen harten.

Jij bent een echte carrièretijger, als hoofdstewardess ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor de veiligheid van alle passagiers en zorg je ervoor dat alle passagiers een aangename vlucht hebben. Geen paniek, bij PartyCorner bestel je dit Stewardess kostuum Laura.

Stewardess kostuum Laura 

Productspecificatie:

  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: zwart met gouden biezen
  • Maat: 36/38 en 40/42
  • Voorzien van: elegant hoedje en sjaaltje
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Waar kan ik een stewardess outfit kopen

Bij PartyCorner natuurlijk kan ik een stewardess outfit kopen. Vrijheid kent geen grenzen boven de wolken, ook in je stewardess kostuum Laura moet je je vrij kunnen bewegen. Dit luxe stewardess kostuum Laura is mooi afgebiesd met gouden strepen op de bijgeleverde pet en het sexy jurkje. Helemaal fantastisch wordt het feestje als jij en je partner verkleed gaan als duo.
 
Bestel bij ons dit duo kostuum piloot en stewardess. Jullie zijn helemaal in de wolken als duo.Hoewel dit kostuum wordt geleverd met diverse accessoires zijn de schoenen en de netpanty niet inbegrepen bij dit stewardess kostuum Laura.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.