Steampunk Sleutel ketting

Steampunk Sleutel ketting

steampunk sleutel ketting kopen en omarm een geheel nieuwe wereld van steampunk. de mode met het bereik van spectaculaire Steampunk ketting die we aanbieden hie... Lees meer

45188756
Neem contact op voor de levertijd
€4,65 € 3,04 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

steampunk sleutel ketting kopen en omarm een geheel nieuwe wereld van steampunk. de mode met het bereik van spectaculaire Steampunk ketting die we aanbieden hier bij PartyCorner Wij voeren een reeks van prachtige steampunk sierraden voor neo-Victoriaanse dames en heren van de verschillende sociale lagen. Gemaakt van metaal  en andere fijne materialen, Deze steampunk Sleutel ketting is voorzien van sierlijke decoraties als sleutels, tandwielen en kleine radertjes en nog veel meer. Het ontwerp van vintage tijden herleven met deze sleutel ketting.

Productspecificaties:steampunk sleutel ketting

  • Materiaal sleutel: 6x2,5cm Metaal
  • Ketting:80 cm Metaal
  • Steamkey steampunk ketting

Dames steampunk sleutel ketting kopen

Dames steampunk ketting steamkey is voor de dames die willen genieten van weelderige steampunk ketting voor formele gelegenheden, terwijl de heren naar de steampunk sleutel van het geluk kijken is het gebruik van dit onstuimige sieraad een match bij derby hoeden en bowlers die het verschil maakt. Onze sleutel ketting maakt het niet uit welk genre van steampunk kleding jouw stijl is maar fantastische verfraaiing bij elke steampunk outfits. Kies daarom voor deze dames sieraad als een fabelachtige finishing Touch voor uw favoriete steampunk ensemble met deze Steamkey sleutel ketting kopen.

Wat is steampunk, en waar is het onstaan?

Blijkbaar, steampunk was "over" voordat ik had ontdekt dat het überhaupt bestond, en het lijkt erop dat ik sinds ik een fan ben van steampunk kleding en accessoires leek het dat de steampunk sub genre was uitgestorven. Om een of andere reden hebben mensen die artikelen over dingen mensen zoals ik Te schrijven over steampunk van je laatste jaren, maar het gewoon door blijven zoeken naar nieuwe artikelen zoals de Steampunk Sleutel ketting van de mechanische onderdelen op kleding hoeden brilen en zakhorloge en wat nog niet meer  Het lijkt weer terug te komen. In 2010, zijn echter de grote mode huizen zoals Dior Dolce & Gabbanna Valentino en Yves Saint Laurent fashion gaan ontwerpen en het thema van steampunk,

Wat is steampunk, en waar is het onstaan? Steampunk is onstaan in het Victoriaanse tijdperk en het fantastische werk van auteurs als Jules Verne (De reis om de wereld in tachtig dagen, The Steam House, en 20.000 Leagues Under the Sea), HG Wells (The Invisible Man, The Time Machine)De elementen van tijdreizen, gekke wetenschap, het combineren van de natuur met de mechanische en een neo-Victoriaanse esthetische komen vaak voor, maar niet verplicht.

In 2010 na het bezoek aan een fashion beurs in New Orleans in America heeft PartyCorner enkele domein namen zoals steampunk kleding steampunk outfits en andere steampunk artikelen vast gelegd met het doel om hierin te gaan specialiseren. Het was dan ook alleen deze steampunk kleding collectie wat alleen via America was in te kopen. Tegenwoordig is de vraag naar steampunk kleding geen ongewone vraag meer en zijn er zelfs enkele gespeculeerde winkels die deze overweldigend maar nog steeds erg duur zijn. Veel van de visualisaties van Steampunk kleding en Steampunk accessoires kunnen jullie dan ook vinden op deze pagina vinden zoals deze Steampunk Sleutel ketting.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.