Dames steampunk retrobril kopen

Dames steampunk retrobril kopen

De dames steampunk retrobril bied de perfecte mix van industrialisatie en van speculatieve fictie, science fiction, fantasy, en het Victoriaanse tijdperk allema... Lees meer

43804865
Neem contact op voor de levertijd
€11,17 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De dames steampunk retrobril bied de perfecte mix van industrialisatie en van speculatieve fictie, science fiction, fantasy, en het Victoriaanse tijdperk allemaal in een paar goed uitziende glazen.

Partycorner is er trots op een groot aantal unieke steampunk cyberpunk genre brillen in zijn steampunk collectie te hebben met als pronkstuk deze dames Steampunk Retrobril om op elke gelegenheid te dragen als leuke verkleed bril.

Productspecificaties: Dames steampunk retrobril

  •     Kleur: Brons goud kleurig
  •     Bestaat uit: Partybril gespiegelde glazen
  •     Thema: Steampunk

Dames steampunk retrobril online kopen.

De dames steampunk retrobril brengt je in een fantasiewereld die op dezelfde van stoomkracht of retro-futuristische uitvindingen. Koop deze dames steampunk retrobril om op elke gelegenheid te dragen en treed de wereld binnen van neo-Victoriaans-beschikbare technologie van een tijdmachine.

Voor andere steampunk artikelen kun je verder kijken op onze web winkel maar ook een kijkje komen nemen in onze winkel in het centrum van zaandam waar jij zelf jouw perfecte thema outfit kunt samenstellen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.