Steampunk petticoat Crinoline

Steampunk petticoat Crinoline

Deze Steampunk petticoat Crinoline is een sprookje van een jurk je hoeft niet meer verder te zoeken naar een outfit waarin je sparkeld in dit Steampunk volwasse... Lees meer

65012372
€24,50 € 16,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Steampunk petticoat Crinoline is een sprookje van een jurk je hoeft niet meer verder te zoeken naar een outfit waarin je sparkeld in dit Steampunk volwassen dames kostuum toon je jouw vrouwelijke kant en draag deze Steampunk petticoat Crinoline met flair.

Trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, D.E.S.C, Carnaval of andere verkleed gelegenheden. Dit Steampunk kostuum is beschikbaar in de maat 42-44, de outfit is exclusief top, pruik, bril en laarzen.

Koop jouw Steampunk petticoat Crinoline nu online bij PartyCorner voor de beste prijs en kwaliteit. Steampunk petticoat Crinoline is een mysterieuze Steampunk outfit.

Steampunk petticoat Crinoline

Productspecificatie: 

  • Bestaat uit een: Jurk
  • Maat:one size fist most
  • Materiaal: Polyester
  • Zorg: Handwas

Cyberpunk genre Steampunk petticoat Crinoline

​Bij Partycorner vind je victoriaanse geïnspireerde steampunk Kleding en accessoires met de stijl van de 19e eeuw, zoals deze Steampunk petticoat Crinoline dat bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor de Dutch European Steampunk Convention, Carnaval, Halloween, en vele andere gelegenheden.

Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke outfit samenstellen. Bestel de Steampunk petticoat Crinoline online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.