Steampunk ooglapje kopen

Steampunk ooglapje kopen

Met dit Steampunk ooglapje maak je je steampunk outfit helemaal af en ziet er opvallend en bijzonder uit, trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, D.... Lees meer

8712026545312
€5,25 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met dit Steampunk ooglapje maak je je steampunk outfit helemaal af en ziet er opvallend en bijzonder uit, trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, D.E.S.C, Carnaval of andere verkleed gelegenheden. Dit Steampunk ooglapje is gemaakt van kunststof en heeft een radertjes en imitatie juweeltjes als decoratie. Het Steampunk ooglapje zal je kostuum helemaal compleet maken en is ook mooi te combineren met andere kleding en accessoires.

productspecificaties: Steampunk ooglapje

  • Maat: One size fits most
  • Kleur: (zie afbeelding)
  • Materiaal: Kunststof
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar

Cyberpunk genre Steampunk ooglapje kopen

​Bij Partycorner vind je victoriaanse geïnspireerde steampunk Kleding en accessoires met de stijl van de 19e eeuw, zoals dit Steampunk ooglapje dat bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor de Dutch European Steampunk Convention, Carnaval, Halloween, en vele andere gelegenheden. Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke outfit samenstellen. Bestel het Steampunk ooglapje​​​​​ online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.