Steampunk kostuum dames

Steampunk kostuum dames

Met het Steampunk kostuum dames maak je je steampunk look helemaal compleet, trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, D.E.S.C, Carnaval of andere ver... Lees meer

64901450
€32,50 € 28,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met het Steampunk kostuum dames maak je je steampunk look helemaal compleet, trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, D.E.S.C, Carnaval of andere verkleed gelegenheden. Dit Steampunk kostuum dames is beschikbaar in de maten XS/S M/L en XL maar ook in de grote maat XXL, de outfit is exclusief bril, hoed, pruik, schoenen en stok. Deze Steampunk kostuum dames is ook mooi te combineren met andere kleding en accessoires zoals een steampunk hoed en bril.

productspecificaties: Steampunk kostuum dames

  • Maat: XS/S, M/L en XL
  • Kleur: (zie afbeelding)
  • Materiaal hoed: 100% polyester
  • Exclusief: Bril, hoed, pruik, schoenen en stok

Cyberpunk genre Steampunk kostuum dames met bril

​Bij Partycorner vind je victoriaanse geïnspireerde steampunk Kleding en accessoires met de stijl van de 19e eeuw, zoals deze Steampunk kostuum dames dat bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor de Dutch European Steampunk Convention, Carnaval, Halloween, en vele andere gelegenheden. Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke outfit samenstellen. Bestel de Steampunk kostuum dames​​​​​ online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.