Steampunk kleding Sprocket pixie

Steampunk kleding Sprocket pixie

Steampunk is de nieuwe trend van nu. Wij van PartyCorner weten dat jij opzoek bent naar  aparte Steampunk kleding zoals de Steampunk kleding Sprocket pixie. Met... Lees meer

8374309
€55,50 € 44,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Steampunk is de nieuwe trend van nu. Wij van PartyCorner weten dat jij opzoek bent naar  aparte Steampunk kleding zoals de Steampunk kleding Sprocket pixie. Met de Steampunk kleding Sprocket pixie breng je de fiction fantasie tot leven.

Productspecificatie:

  • Maat: Small en Medium/Large
  • Bestaat uit: jurk, hoofddeksel en vleugels
  • Kleur: voornamelijk groen
  • Materiaal: 100% polyester
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

De verzonnen verhalen van de Steampunk genre, zoals bijvoorbeeld ook de Steampunk kleding Sprocket pixie, bracht ons droom van een 19e eeuw tot leven.

Verhalen van stoom-aangedreven luchtschip gevechten, vintage computers, mechanische tijd reis machines en buitenaardse invasies laten precies de vorm van de  Steampunk kleding Sprocket pixie naar voren komen. Ook de anderen steampunk kleding uit onze collectie is gebasseerd op de bovengenoemde karakters.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.