Steampunk kleding Sally

Steampunk kleding Sally

Zet je bril op, hop op je luchtschip en maak je klaar om de lucht in te vliegen. Laat de Futuristische Victoriaanse avontuur beginnen met Steampunk kleding Sall... Lees meer

8382533
€49,50 € 44,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zet je bril op, hop op je luchtschip en maak je klaar om de lucht in te vliegen. Laat de Futuristische Victoriaanse avontuur beginnen met Steampunk kleding Sally. Inclusief blouse, corset & shirt met bijgevoegde kousenband.

Productspecificatie:
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bestaat uit: diepe snee blouse met mouwen, golfende rok, korset met aangehechte kousenband
  • Kleur: wit
  • Maat: S/M
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
De temperatuur van de partij zou vanavond stijgen wanneer je loopt in de Steampunk kleding Sally. De V-cut blouse met pure mouwen combineert perfect met de licht gegolfde rok met kant detail, terwijl het korset de steampunk look completeert. Zorg ervoor dat je een aantal accessoires toevoegt zoals de brillen en de 19e eeuwse stijl schoenen, voor een beetje avontuur.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.