Steampunk kleding Fairy Siren

Steampunk kleding Fairy Siren

Je kent het wel, de oude mode van vroeger zoals de Steampunk en de Can Can kleding. Steampunk kleding Fairy Siren is een omgebouwde Can Can jurk getransformeerd... Lees meer

8382163
€59,50 € 54,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Je kent het wel, de oude mode van vroeger zoals de Steampunk en de Can Can kleding. Steampunk kleding Fairy Siren is een omgebouwde Can Can jurk getransformeerd naar de Steampunk stijl van de 19e eeuw.

Productspecificatie:
  • Maat: Small
  • Bestaat uit: zeemeermin zoom jurk met nek strik en lijfje
  • Kleur: groen
  • Materiaal: 100% polyester
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

In de afgelopen jaren is Steampunk enorm gegroeid. PartyCorner wil al haar klanten voorzien van de nieuwe Steampunk collectie met de Steampunk kleding Fairy Siren.

Deze prachtige ensemble bestaat uit een mooie zeemeermin zoom jurk, bedoeld om perfect te accentueren op alle rondingen. Steampunk kleding Fairy Siren heeft een grote horizontale gestreepte nekstrik. Het lijfje van deze Can Can jurk bevat oog voor detail.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.