Steampunk kleding dames Renegade

Steampunk kleding dames Renegade

Onze Steampunk kleding dames Renegade bestaat uit een zwarte bijgesneden haalt jasje met gepofte schouders en gouden knoopsluiting. Strapless zwarte korset met ... Lees meer

8382415
€45,50 € 39,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Onze Steampunk kleding dames Renegade bestaat uit een zwarte bijgesneden haalt jasje met gepofte schouders en gouden knoopsluiting. Strapless zwarte korset met gouden details en zwarte rok met elastiesche binnenkant. Met onze Steampunk kleding Renegade pas je helemaal bij de Victoriaanse kleding tijdperk.

Productspecificatie: Steampunk kleding dames Renegade

  • Maat: M/L
  • Bestaat uit: jas, rok, top
  • Kleur: zwart
  • Materiaal: 100% polyester
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Deze Steampunk kleding dames Renegade zal jou onmiddellijk transformeren in een Victoriaanse rebel, klaar om een gigantisch luchtschip te bevliegen. Steampunk kleding Renegade maakt jou een gevaarlijke zeppelin stewardess.

Steampunk kleding dames Renegade

Onze Steampunk kleding Renegade bestaat uit een zwarte bijgesneden haalt jasje met gepofte schouders en gouden knoopsluiting. Strapless zwarte korset met gouden details en zwarte rok met elastiesche binnenkant. Met onze Steampunk kleding Renegade pas je helemaal bij de Victoriaanse kleding tijdperk.

Het nieuwe modenbeeld van de Steampunk kleding Renegade, dat zelfs door de grote merken is overgenomen, is van de mode uit de 19e eeuwse Victoriaanse Engeland, en de Industriële Revolutie met wat Science Fiction aspect in onze Steampunk kleding Renegadevoor dames.

Bestel jouw Steampunk kleding Renegade voor de beste prijs uit het grootste aanbod van Nederland! De grootste selectie van goedkope carnavalskleding vind je op partycorner Voor zowel steampunk accessoires voor volwassenen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.