Steampunk ketting met klokje

Steampunk ketting met klokje

Het Steampunk ketting heeft de looks van de elementen van de industrialisatie en van speculatieve fictie. Steampunk ketting met een klokje als een hanger aan ee... Lees meer

45188609
€12,95 € 8,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Steampunk ketting heeft de looks van de elementen van de industrialisatie en van speculatieve fictie. Steampunk ketting met een klokje als een hanger aan een 80 cm ketting. Het met steampunt gedecoreerde klokje is 6x5cm groot voorzien van een steampunk klassieke wijzerplaat als hanger.

Deze steampunk ketting met klokje is een leuke toevoeging voor je steampunk outfit.  Het steampunk ketting heeft een decoratieve uitstraling maar is niet voorzien van een lopen uurwerk loopt (dus werkt niet) een mooi gegraveerde achterkant maakt dit Steampunk ketting compleet.

Steampunk horloge of steampunk klokje kopen doe je bij PartyCorner. Ook voor een Steampunk ketting met een antiek Victoriaans uiterlijk zonder het daarbij behorende prijskaartje.

 

Steampunk ketting met klokje productspecificaties:

 • Materiaal klokje: 6x5cm Metaal
 • Ketting:80 cm Metaal
 • Wijzerplaat klassiek

Steampunk klokje als ketting

Niet alle steampunk klokje als ketting zijn niet functioneel voor de tijdwaarneming, Dit dames klokje ga je dan ook terug in de tijd naar het industrieel erfgoed van stoom machines. Het sleutelen aan het vastgelopen uurwerk heeft dan ook geen zin. 

Wil jij met deze Steampunk ketting naar de Wereldtentoonstelling - Fires of Inspiration  van 5-7 mei, 2017 mee lopen of in pseudo-technologische Victoriaanse stijl verschijnen samen met een fotorealistische 3D T- Steampunk shirt , dan ben je bij ons op het juiste adres.

Wat is steampunk, en waar is het onstaan?

Blijkbaar, steampunk was "over" voordat ik had ontdekt dat het überhaupt bestond, en het lijkt erop dat ik sinds ik een fan ben van steampunk kleding en accessoires leek het dat de steampunk sub genre was uitgestorven. Om een of andere reden hebben mensen die artikelen over dingen mensen zoals ik Te schrijven over steampunk van je laatste jaren, maar het gewoon door blijven zoeken naar nieuwe artikelen zoals dit/de van de mechanische onderdelen op kleding hoeden brilen en zakhorloge en wat nog niet meer  Het lijkt weer terug te komen. In 2010, zijn echter de grote mode huizen zoals Dior Dolce & Gabbanna Valentino en Yves Saint Laurent fashion gaan ontwerpen en het thema van steampunk,

Wat is steampunk, en waar is het onstaan? Steampunk is onstaan in het Victoriaanse tijdperk en het fantastische werk van auteurs als Jules Verne (De reis om de wereld in tachtig dagen, The Steam House, en 20.000 Leagues Under the Sea), HG Wells (The Invisible Man, The Time Machine)De elementen van tijdreizen, gekke wetenschap, het combineren van de natuur met de mechanische en een neo-Victoriaanse esthetische komen vaak voor, maar niet verplicht.

In 2010 na het bezoek aan een fashion beurs in New Orleans in America heeft PartyCorner enkele domein namen zoals steampunk kleding steampunk outfits en andere steampunk artikelen vast gelegd met het doel om hierin te gaan specialiseren. Het was dan ook alleen deze steampunk kleding collectie wat alleen via America was in te kopen. Tegenwoordig is de vraag naar steampunk kleding geen ongewone vraag meer en zijn er zelfs enkele gespeculeerde winkels die deze overweldigend maar nog steeds erg duur zijn. Veel van de visualisaties van Steampunk kleding en Steampunk accessoires kunnen jullie dan ook vinden op deze pagina vinden.

Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
 • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
 • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
 • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
 • U kunt langs komen zonder afspraak.
 • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
 • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
 • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
 • Diverse betaal mogelijkheden.
 • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.