Steampunk hoge hoed met bril

Steampunk hoge hoed met bril

Met deze Steampunk hoge hoed maak je je steampunk outfit helemaal af, trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, D.E.S.C, Carnaval of andere verkleed g... Lees meer

63931157
€20,95 € 13,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze Steampunk hoge hoed maak je je steampunk outfit helemaal af, trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, D.E.S.C, Carnaval of andere verkleed gelegenheden. Deze Steampunk hoge hoed heeft de kleur bruin en goudkleurige tandwieltjes als decoratie. De hoed is geschikt voor zowel dames als heren en heeft een koper kleurige bril die aan de hoed vast zit. Deze Steampunk hoge hoed zal je kostuum helemaal compleet maken en is ook mooi te combineren met andere kleding en accessoires.

productspecificaties: Steampunk hoge hoed

  • Maat: One size fits most
  • Kleur: bruin
  • Materiaal hoed: 100% polyester
  • Materiaal bril: metaal glas
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar

Cyberpunk genre Steampunk hoge hoed met bril

​Bij Partycorner vind je victoriaanse geïnspireerde steampunk Kleding en accessoires met de stijl van de 19e eeuw, zoals deze Steampunk hoge hoed dat bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor de Dutch European Steampunk Convention, Carnaval, Halloween, en vele andere gelegenheden. Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke outfit samenstellen. Bestel de Steampunk hoge hoed​​​​​ online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.