Steampunk hoed met bril

Steampunk hoed met bril

Met deze Steampunk hoed met bril maak je je steampunk outfit helemaal af, trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, D.E.S.C, Carnaval of andere verkle... Lees meer

63929942
Neem contact op voor de levertijd
€19,57 € 12,71 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze Steampunk hoed met bril maak je je steampunk outfit helemaal af, trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, D.E.S.C, Carnaval of andere verkleed gelegenheden. Deze Steampunk hoed met bril heeft een grijs wolfvilt patroon en een koper kleurige bril die aan de hoed vast zit. De hoedrand is ongeveer 5.5 centimeter en de hoogte van de hoed is 12 centimeter.

Steampunk hoed met bril die ook bekend staat als de steamlooker hoed

Deze Steampunk hoed met bril die ook bekend staat als de steamlooker hoed zal je kostuum helemaal compleet maken en is ook mooi te combineren met andere kleding en accessoires.

productspecificaties: Steampunk hoed met bril

  • Hoogte van de hoed: ca. 12 cm
  • Materiaal: 100% polyester
  • Maat: one size
  • Hoedrand: ongeveer 5.5 cm
  • Kleur: Grijs (zie afbeelding)
  • Bril koper kleurig 

Cyberpunk genre Steampunk hoed met bril

​Bij Partycorner vind je victoriaanse geïnspireerde steampunk Kleding en accessoires met de stijl van de 19e eeuw, zoals deze Steampunk hoed met bril dat bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor de Dutch European Steampunk Convention, Carnaval, Halloween, en vele andere gelegenheden. Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke outfit samenstellen. Bestel de Steampunk hoed met bril​​​​​ online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.