Steampunk herenbril

Steampunk herenbril

Steampunk herenbril bied de perfecte mix van Cyberpunk en industrialisatie en van speculatieve fictie, science fiction, fantasy, en het Victoriaanse tijdperk al... Lees meer

43803446
€14,95 € 9,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Steampunk herenbril bied de perfecte mix van Cyberpunk en industrialisatie en van speculatieve fictie, science fiction, fantasy, en het Victoriaanse tijdperk allemaal in een paar goed uitziende donkere ronde glazen. Partycorner is er trots op een groot aantal unieke heren steampunk cyberpunk genre brillen in zijn steampunk colletie heeft met als pronkstuk deze steampunk herenbril om op elke gelegenheid te dragen.

Brons kleurige steampunk herenbril

Deze brons kleurige steampunk herenbril is zeker een goede toevoeging voor je steampunk kostuum. De ook wel  bril Cyberpunk koper genoemd is rond om de donkere glazen bewerkt met een metaal-achtige nippels die ook verwijderd kunnen worden.

Productspecificaties: Heren Steampunk herenbril

  • Kleur:Brons goud kleurig 
  • Bestaat uit: ronde gespiegelde glazen
  • Thema:Steampunk

Draag je Steampunk herenbril tijdens het castlefest waar je gelijk gestemde steampunk liefhebbers zal ontmoeten.

Steampunk bril voor heren als de dames.

Steampunk herenbril voor zowel de dames brengt je in een fantasiewereld die op dezelfde van stoomkracht of retro-futuristische uitvindingen. Koop deze steampunk bril voor dames en heren of monteer deze gemakkelijk op je steampunk hoed en treed de wereld binnen van neo-Victoriaans-beschikbare technologie van een tijdmachine.

Steampunk herenbril bied de perfecte mix van Cyberpunk en industrialisatie en van speculatieve fictie, science fiction, fantasy, en het Victoriaanse tijdperk allemaal in een paar goed uitziende donkere ronde glazen. Partycorner is er trots op een groot aantal unieke heren steampunk cyberpunk genre brillen in zijn steampunk collectie heeft met als pronkstuk deze Steampunk herenbril om op elke gelegenheid te dragen.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.