Steampunk herenbril

Steampunk herenbril

Steampunk herenbril bied de perfecte mix van Cyberpunk en industrialisatie en van speculatieve fictie, science fiction, fantasy, en het Victoriaanse tijdperk al... Lees meer

43803446
€14,95 € 9,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Steampunk herenbril bied de perfecte mix van Cyberpunk en industrialisatie en van speculatieve fictie, science fiction, fantasy, en het Victoriaanse tijdperk allemaal in een paar goed uitziende donkere ronde glazen. Partycorner is er trots op een groot aantal unieke heren steampunk cyberpunk genre brillen in zijn steampunk colletie heeft met als pronkstuk deze steampunk herenbril om op elke gelegenheid te dragen.

Brons kleurige steampunk herenbril

Deze brons kleurige steampunk herenbril is zeker een goede toevoeging voor je steampunk kostuum. De ook wel  bril Cyberpunk koper genoemd is rond om de donkere glazen bewerkt met een metaal-achtige nippels die ook verwijderd kunnen worden.

Nieuw bij PartyCorner een complete steampunk collectie.Bekijk de Aanbieding van de Steampunk herenbril en koop deze online of in onze winkel in Zaandam.

Heren Steampunk herenbril

Productspecificaties:

 • Kleur:Brons goud kleurig 
 • Bestaat uit: ronde gespiegelde glazen
 • Thema:Steampunk

Draag je Steampunk herenbril tijdens het castlefest waar je gelijk gestemde steampunk liefhebbers zal ontmoeten.

Steampunk bril voor heren als de dames.

Steampunk herenbril voor zowel de dames brengt je in een fantasiewereld die op dezelfde van stoomkracht of retro-futuristische uitvindingen. Koop deze steampunk bril voor dames en heren of monteer deze gemakkelijk op je steampunk hoed en treed de wereld binnen van neo-Victoriaans-beschikbare technologie van een tijdmachine.

Steampunk herenbril bied de perfecte mix van Cyberpunk en industrialisatie en van speculatieve fictie, science fiction, fantasy, en het Victoriaanse tijdperk allemaal in een paar goed uitziende donkere ronde glazen. Partycorner is er trots op een groot aantal unieke heren steampunk cyberpunk genre brillen in zijn steampunk collectie heeft met als pronkstuk deze Steampunk herenbril om op elke gelegenheid te dragen.

Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
 • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
 • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
 • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
 • U kunt langs komen zonder afspraak.
 • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
 • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
 • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
 • Diverse betaal mogelijkheden.
 • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.