Steampunk camera ketting Campunk

Steampunk camera ketting Campunk

Het steampunk camera ketting Campunk heeft de looks van de elementen van de industrialisatie en van speculatieve fictie. Steampunk ketting met een foto camera a... Lees meer

45188705
€5,25 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het steampunk camera ketting Campunk heeft de looks van de elementen van de industrialisatie en van speculatieve fictie. Steampunk ketting met een foto camera als een hanger aan een 80 cm ketting. Het met steampunt gedecoreerde Campunk Camera ketting van 5cm groot voorzien van een steampunk klassieke fototoestel hanger

Steampunk ketting kopen

Deze steampunk ketting kopen voor een leuke toevoeging voor je steampunk outfit. Dit Steampunk camera ketting Campunk heeft een decoratieve uitstraling maar is een kleine koper kleurige hanger in de vorm van een fotocamera een mooi gegraveerde voor en achterkant maakt dit camera ketting compleet.

productspecificaties: Steampunk camera ketting Campunk

  • Materiaal: metaal 6x5cm 
  • Ketting:80 cm Metaal
  • Wijzerplaat klassiek

Steampunk camera ketting

Niet alleen steampunk camera ketting maar als steampunk accessoires wat niet functioneel als fototoestel. Dit dames Campunk Camera ketting ga je dan ook terug in de tijd naar het industrieel erfgoed van stoom machines. Een oud fotorolletje heeft dan ook geen zin want met deze steampunk camera als ketting kan je niet fotograferen. 


Wil jij de Campunk Camera ketting eerst eens in het echt zien kom dan naar onze winkel in het centrum van Zaandam.

Wil jij met deze Steampunk ketting naar de Wereldtentoonstelling - Fires of Inspiration van 5-7 mei, 2017 mee lopen of in pseudo-technologische Victoriaanse stijl verschijnen samen met een Steampunk camera als ketting dan ben je bij ons op het juiste adres.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.