Staf van de Koning

Staf van de Koning

Staf van de Koning is een gouden staf met daarop een Konings kroon in de kleur rood met goud.Deze lange Konings staf combineer je samen met nog veel meer Koning... Lees meer

3255642
€9,95 € 6,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Staf van de Koning is een gouden staf met daarop een Konings kroon in de kleur rood met goud.
Deze lange Konings staf combineer je samen met nog veel meer Konings accessoireassen in de kleur goud of oranje, deze vind je allemaal terug in onze mooie webshop. De Konings staf heeft een lengte van 53 centimeter.

Maak jou Koningsdag outift helemaal compleet met deze Staf van de Koning waarmee je op een echte Koning lijkt.

Productspecificaties: Staf van de Koning
  • Maat: one size
  • Kleur: rood, goud
  • Materiaal: kunststof, plastic, neppen edelstenen

Staf van de Koning kopen

Deze Staf van de Koning kunt u online bestellen via onze webshop Partycorner.nl. Met een snelle levering sturen wij deze Staf van de Koning naar u thuis, indien op voorraad. Partycorner.nl heeft een groot assortiment feestartikelen. Accessoires of aanverwante producten voor Staf van de Koning kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.          
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.