Spook make up set wit

Spook make up set wit

Een volledige spook make up set wit nu verkrijgbaar bij PartyCorner. Met deze schmink maak je jouw kostuum volledig compleet en lijk je net een echt spook. de s... Lees meer

53838764
Neem contact op voor de levertijd
€9,75 € 7,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een volledige spook make up set wit nu verkrijgbaar bij PartyCorner. Met deze schmink maak je jouw kostuum volledig compleet en lijk je net een echt spook. de spook make up set witkomt ook met alle benodigdheden om de schmink aan te brengen op het gezicht zoals sponsjes ect.

Productspecificatie: Spook makeup set wit

  •     1 x make-up stick(black)
  •     1 x jar 16g (6 kleuren)
  •     1 x tube cream make-up 8ml
  •     2 x sponges
  •     1 x brush

Witte schmink kopen zoals de spook make up set wit

Wil jij voor Halloween eens helemaal in het thema van top tot teen? dan kan je de schmink natuurlijk niet vergeten. Dit maak jouw outfit compleet en geeft een veel echter effect dan als je alleen een kostuum aan hebt. naast de spook make up set wit kunt u online de kostuums vinden om te combineren maar u kunt ook een kijkje komen nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.