Spook kostuum voor kind

Spook kostuum voor kind

Halloween spook kostuum voor kind ook wel Creepy geest genoemd is een griezelig wit Halloween kinder kostuum met spook masker. Nieuw in 3 maten  4-6 / 7-9 en 10... Lees meer

1143524
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€25,17 € 16,35 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Halloween spook kostuum voor kind ook wel Creepy geest genoemd is een griezelig wit Halloween kinder kostuum met spook masker. Nieuw in 3 maten  4-6 / 7-9 en 10-12 jaar. Vindt jij het als spook verkleden leuk en een beetje griezelig maar omkleden vervelend. Verkleed je binnen 1 minuut in je spook gewaad en kun je iedereen bang maken in je witte spook kostuum voor kind er is toch niemand die je herkent! 

Je kunt je spook kostuum voor kind als Halloween outfit Creepy geest compleet maken met nog veel meer Halloween accessoires. verkrijgbaar in onze webwinkel.

Productspecificatie: spook kostuum voor kind

  • Bestaat uit: een spook gewaad, compleet met masker
  • Kleur: wit
  • Leverbaar in de maat 4-6 / 7-9 en 10-12 jaar. 
  • Materiaal: 100% polyester

Casper wit spook kostuum voor kind

Het Spook kostuum voor kind lijkt op Casper het vriendelijke spook kostuum wordt jij het allerliefste spookje dat er bestaat! Het enige dat hij wil, is vriendjes maken met iedereen die hij tegenkomt, en op avontuur gaan,

Is het makkelijke halloween spook kostuum voor kind toch nog niet helemaal wat je zoekt voor Halloween? Kom dan eens langs in onze winkel in Zaandam. Hier kun je uitgebreid een kijkje komen nemen in onze Halloween winkel waar je ook dit spook kostuum voor kind kunt passen. en combineren met andere artikelen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.