Spinnen slinger online kopen

Spinnen slinger online kopen

Vind jij Halloween de leukste periode van het jaar of geef jij een themafeest? Ben jij op zoek naar decoratie voor in huis, dan maakt Spinnen slinger het feest ... Lees meer

19785280
€2,95 € 2,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Vind jij Halloween de leukste periode van het jaar of geef jij een themafeest? Ben jij op zoek naar decoratie voor in huis, dan maakt Spinnen slinger het feest compleet. Spinnen slinger geeft een leuke Halloween sfeer in huis omdat de spinnen slinger  meteen opvalt. Lekker griezelig!

Productspecificatie: Spinnen slinger

  •     Kleur: zwarte spinnen
  •     Lengte: 4 meter lang
  •     Materiaal: papieren slinger

Spinnen slinger online kopen bij PartyCorner.

Voor leuke decoratie in huis kun je Spinnen slinger bestellen bij PartyCorner via onze webshop. deze slingers zijn geschikt voor de wat jongeren onder ons als Halloween decoratie omdat de spinnen slinger niet al te eng zijn. wil jij zien hoe al onze Halloween decoratie bij elkaar staat en te zien elker artikelen te combineren zijn? kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.