Spinnen prinses jurk

Spinnen prinses jurk

Ben jij een echte prinses? Of wilde je altijd al een prinses zijn? Zelfs met Halloween kan jij een prinses zijn. Dan wel met een Spinnen prinses jurk je heet da... Lees meer

19603596
€31,95 € 25,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij een echte prinses? Of wilde je altijd al een prinses zijn? Zelfs met Halloween kan jij een prinses zijn. Dan wel met een Spinnen prinses jurk je heet dan alleen niet Cinderella maar Spiderella genoemd. Je ziet er griezelig uit door het duistere Spinnen prinses jurkje. Met dit kostuum ben jij oogverblindend als een echte prinses en steel jij de show op het griezelfeest. Alleen geschikt voor kinderen.

Productspecificatie: Spinnen prinses jurkje

  •     Kleur: Zwart met goud
  •     Maat: Leeftijd 4-6 7-9 en 10-12 jaar
  •     Materiaal: 100% polyester

Combineren met de Spinnen prinses jurk

De spinnen prinses jurk los is al heel leuk maar deze jurk word nog leuker bij het combineren van andere Halloween accessoires zoals een leuk diadeem of stoere bril. Bij PartyCorner hebben wij erg veel opties in ons assortiment. Bekijk deze online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.