Spinnen nagelset

Spinnen nagelset

Ben jij op zoek naar iets extra's dat jouw Halloween outfit helemaal compleet maakt? . Voor een simpele maar naar het thema gerelateerd is de Spinnen nagelset i... Lees meer

19792036
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€6,17 € 4,00 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij op zoek naar iets extra's dat jouw Halloween outfit helemaal compleet maakt? . Voor een simpele maar naar het thema gerelateerd is de Spinnen nagelset ideaal. Jij bent direct klaar voor een Halloween feest of misschien wel een themafeest met jouw mooie verzorgde spinnen nagels door de Spinnen nagelset. De Spinnen nagelset heeft 2 designs, die bij elkaar passen. Lekker griezelig!

Productspecificaties Spinnen nagelset
  • Kleur: Zwart met witte spinnenwebben of zwart met witte spinnen
  • Aantal: 24 stuks
  • Zelfplakkende strips op de nagels

Halloween accessoires kopen

Om jouw gehele look compleet te maken voor Halloween of een themafeest inclusief de Spinnen nagelset heeft PartyCorner nog genoeg andere accessoires die jij kunt gebruiken zoals de Tiara spinnenkroon of de Spinnen ketting.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.